Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Με επιτυχία η έναρξη της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (photos - vid)

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου από το Πνευματικό του Κέντρο του Δήμου. H έναρξη προβολών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη στον Ταύρο.

Την έναρξη των προβόλων έκανε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Απόστολος Σιωκας.
Επίσης παρών ήταν και η Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνα Καρύδη άλλα και πολλοί φίλοι του κινηματογράφου. 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε την περσινή χρονιά.

Έτσι, το φετινό πρόγραμμά της περιλαμβάνει επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες, σεμινάρια θεωρίας και εξοικείωσης με την τεχνική και αισθητική του κινηματογράφου, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, καθώς και ένα παιδικό αφιέρωμα με εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους.

Η έναρξη για το φετινό πρόγραμμα των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης έγινε, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» (Πειραιώς 206- Ταύρος) με τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2103418579 από Δευτέρα-Παρασκευή, 11π.μ.-2 μ.μ.

Για εγγραφή μελών στην Κινηματογραφική Λέσχη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν e-mail στο alekakerasidou@hotmail.com., ή στο FAX 2132036247 ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της Κινηματογραφικής Λέσχης, κ. Κερασίδου Αλεξάνδρα στο 6978409945.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ... 


















Read more: http://my-mosxato.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου