Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Σιώκα: "Οι Έλληνες Νέοι για την Κρίση"(photos-video)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Απόστολου Σιώκα:"Οι Έλληνες Νέοι για την Κρίση", η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Μοσχάτο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου,ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ελευθερία Χανς Στάιν,ο καθηγητής Οικονομικών και αντιπρόσωπος στην Συνέλευση του ΟΗΕ για την βιώσιμη ανάπτυξη Αντώνης Ζαΐρης, ο Γενικός Γραμματέας Νέων της ΓΣΕΕ Γιάννης Πούπκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου Θανάσης Ντερέκας, ο π.Δήμαρχος Ταύρου Δημήτρης Σούτος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Νότιου Τομέα Αττικής Παναγιώτης Λούσκος. Επίσης παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας.
Την εκδήλωση συντόνισε ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αθανάσιος Γραμμένος
Η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή μίλησε για το περιεχόμενο του βιβλίου και ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς ανέλυσε την τρέχουσα οικονομική και πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς Απόστολος Σιώκας, μίλησε αρχικά για το περιεχόμενο του πολιτικού δοκιμίου ενώ στην συνέχεια ανέλυσε το όραμα του για μια Νέα Αυτοδιοίκηση.
Στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο από αυτή την βραδιά.








(πατήστε πάνω για πραγματικό μέγεθος)







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου